Zoeken

De intake in Boston

Lieve mensen, heel erg bedankt voor alle lieve woorden, donaties, en andere steunbetuigingen, deze doen mij zeker goed. Ik vind het ongelooflijk, en hartverwarmend, hoe veel aandacht het krijgt en hoe veel mensen met ons mee leven. Heel apart vanuit mijn positie, maar het voelt heel goed.


Uit het lezen van alle berichten haal ik steun en kracht. De hoeveelheid berichten van familie, vrienden, collega’s, bekende-, onbekende- en anonieme mensen zijn overweldigend.


Met mijzelf gaat het helaas zeker niet beter. Ik heb steeds minder controle over m’n bewegingen waardoor ik inmiddels in een rolstoel zit. Ja verschrikkelijk inderdaad, maar ik hou me vast aan de hoop die er wel is en dat ik het dus nog lang genoeg kan uitzitten dat ik het medicijn kan krijgen.


Vandaag helaas te horen gekregen dat ik het medicijn nu niet ga krijgen. Vanwege de bestraling die ik net ben ondergaan en mijn huidige conditie is het nu te vroeg om met het medicijn te starten. Hoogstwaarschijnlijk moet ik over 3/4 weken weer hier in Boston verschijnen. Nu dus weer terug naar m’n gezin en deze tijd uitzitten. Ik hoop dat ik het red. Het is een enorme achtbaan van hoop naar angst en weer terug.


We gaan door, dank u wel!


Marnix Landman


#Staanvooreenveteraan #MinDef #Ankbijleveld #koninklijkelandmach #ABP


21 keer bekeken

Marnix' medicijn

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Staan voor een veteraan.