Zoeken

"Net iets beter dan de vorige keer..."

Beste mensen, Daar zijn we weer. Terug in Chicago om een nieuwe voorraad ONC201 op te halen 💪🏻 Ik kan helaas nog niet zeggen dat het goed met mij gaat, maar wel dat ik langzaam een stap in de goede richting aan het zetten ben. Ik doorsta de testjes van de artsen net iets beter dan de vorige keer, en dat terwijl ik mij nu duidelijk minder goed voel dan thuis. Dit heeft met de vlucht te maken, daar heb ik echt wel een aantal dagen erg veel last van. Wat helpt is de gratis business class upgrade van @united, United Airlines, dit maakt de vlucht toch een stukje comfortabeler en ik kan zo tenminste even slapen. Vandaag hebben we ook de MRI scans van 8 november 2019, 27 Januari 2020 en 05 Maart 2020 vergeleken. En dit zag er goed uit!! Het is nog steeds een erg verontrustend beeld met allemaal enge witte vlekken die je niet wilt zien, maar de tumoren en uitzaaiingen zijn niet gegroeid, en dat is super positief! In de maand voorafgaand aan het gebruik van dit medicijn ben ik enorm achteruit gegaan en waren de tumoren flink gegroeid en uitgezaaid. Sinds ik ermee ben begonnen dus helemaal niet meer. Dit is heel erg goed nieuws en dat betekent in mijn ogen dat het medicijn zijn werk doet, het is tenslotte een medicijn tegen de mutatie die tumorgroei veroorzaakt. Volgens mijn arts hier in het Northwestern Hospital kan ik best eens zo’n patiënt zijn die hier nog een jaar lang elke maand naartoe moet komen. Nou heel graag want dat betekent dat ik er nog een tijdje bij blijf. Mijn arts heeft 2 patiënten bij wie dit het geval is. Laat mij dus maar nr 3 zijn! 💪🏻 Ik heb dit keer, vanwege het Corona virus dat reizen wel eens moeilijk kan gaan maken, voor 8 weken medicijn meegekregen en hoef dus pas weer in mei naar Chicago. We gaan dus met goede moed verder! Als ik thuis ben ga ik, nu het medicijn zijn werk doet, beginnen met fysiotherapie. Het wordt zwaar, want mijn kracht en coördinatie zijn erg zwak en slecht en ik kan niet normaal lopen. Maar ik zal iedereen laten zien uit wat voor hout Marnix Landman is gesneden! 100% Nederlands hardhout, onverwoestbaar! Heel veel dank voor alle steunbetuigingen❤️ Dat doet mij goed! Marnix Landman


28 keer bekeken

Marnix' medicijn

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Staan voor een veteraan.