Waarom doen wij dit?

Wie zijn wij en waarom doen wij dit?

About us

Wij zijn...

Wij zijn met z'n 37'n, inclusief onze held, natuurlijk met 38 vrienden. Bij de landmacht heet je dan een peloton. En net als andere grote vriendengroepen ben je met de één iets meer dikke vrienden dan met een andere. Maar wat ons kenmerkt is dat wij altijd op elkaar kunnen bouwen. Ongeacht wat er gebeurd. En bij ons geldt:"Uit het oog, is niet uit het hart!". Zo blijkt maar...

Hoe dat komt?

Bij Defensie ben je jarenlang bezig met trainen voor dat ene moment, die ene missie. Je wordt ontzettend hecht, deelt lief en leed, je moet blind op elkaar kunnen vertrouwen. Voor, tijdens en na je periode bij Defensie ben je er voor én met elkaar, in voor- en tegenspoed. 

 

Wij doen er alles aan om de procedures die nog bij Defensie lopen op alle mogelijke manieren te versnellen en hem en zijn gezin zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat zij nog van de laatste weken met elkaar kunnen genieten.

Wij laten hem niet achter. Toen niet, nu niet, nooit. En datzelfde geldt voor zijn gezin.

 

Dit kan en mag gewoon niet gebeuren in Nederland. Iemand die zijn land gediend heeft en met zoveel tegenspoed te maken krijgt verdient het niet om zo behandeld en achtergelaten te worden. 

Marnix' medicijn

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Staan voor een veteraan.